Поверителност

Настоящата Декларация за поверителност се отнася до услугите, предоставяни от фирма „МОДУЛ“ ЕООД и използването на уебсайта www.outletcars.bg, както и всички притежавани от фирмата уебсайтове, домейни, приложения и продукти. Като регистриран оператор на лични данни пред Комисията за защита на личните данни (КЗЛД), наша основна цел е да гарантираме защита на доброволно предоставената от Вас информация чрез практики, които надвишават минималните законови изисквания.

Информацията, която събираме:

Споделяне на информация с трети лица:

За какво се използва предоставената лична информация:

Ние събираме информация, която ни помага да Ви предложим възможно най-добра и персонализирана услуга, както и информация, за която сме нормативно задължени, съгласно българското законодателство. Вашата лична информация може да бъде съхранявана и обработвана за следните цели:

Бисквитки:

Възможно е уеб сайтът, онлайн услугите, интерактивните приложения, електронните съобщения и рекламите на Модул ЕООД да използват кукита и други технологии като пиксел тагове. Тези технологии ни помагат да разберем по-добре поведението на потребителите, да разберем кои части от нашия уеб сайт са посещавали те и да улесним и измерим ефективността на рекламите и търсенията в интернет. Информацията, събрана от кукита и други технологии, считаме за нелична информация. Независимо от това, тъй като местните закони считат адресите на интернет протоколите (IP) или други подобни идентификатори за лична информация, ние също считаме тези идентификатори за лична информация. По подобен начин, когато неличната информация е комбинирана с лична информация, за целите на настоящата Политика за защита на личните данни ние третираме комбинираната информация за лична.
Ако искате да забраните кукитата, попитайте доставчика си, за да разберете как да направите това. Моля имайте предвид, че няма да можете да ползвате определени функции на уеб сайта на Модул ЕООД, след като забраните кукитата.
Както повечето уеб сайтове, и ние автоматично събираме определена информация и я съхраняваме в регистрационни файлове. Тази информация включва адреси на интернет протоколи (IP), вида и езика на браузъра, доставчика на интернет (ISP), страниците с препратки и изходните страници, операционната система, клеймото с дата/час, както и кликстрийм данни.
Използваме тази информация, за да разберем и анализираме тенденциите, за да администрираме сайта, да научим повече за поведението на потребителите на сайта, както и за да съберем демографска информация за потребителската си база като цяло. Модул ЕООД може да използва тези данни в маркетинговите и рекламните си услуги.

Срок на съхранение на лични данни:

Срокът за съхранение на предоставена лична информация е 4 години и 6 месеца, което се обосновава от чл.82, ал.4 от ЗАНН и чл.80 и 81 от НК във връзка с чл.189 ЗДвП. След изтичане на този срок информацията автоматично се изтрива.

Право на достъп до информацията:

Всеки клиент има право по всяко време на обработването да поиска информация за събираните и обработвани лични данни, както и да заяви блокиране или унищожаване (изтриване) на събрани за него лични данни. Изтриването на лични данни може да бъде извършено чрез попълване на формуляр. Ако изтриването противоречи на законови или договорни задължения за съхранение или други уредени в закона причини, вместо изтриване ще се извърши само блокиране на данните, като на Клиента се изпраща мотивиран отказ. За повече информация може да се свържете с нас на customer.service@toprentacar.bg